Rechtshuis Advocaten is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de omgeving van Helmond.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Helmond.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Helmond.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Rechtshuis Advocaten uit Helmond biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.