error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Recht aan tafel of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van Zwolle laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Recht aan tafel uit Zwolle goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zwolle.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Recht aan tafel
Branche
Mediation
KVK
64582027
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators