Erachter komen wat Reach Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Reach Advocaten uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!