error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Reach Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Reach Advocaten uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Amsterdam.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Reach Advocaten
Branche
Mediation
KVK
71330100
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2018
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators