error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ravelijn advocaten is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Bergen op Zoom.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Ravelijn advocaten uit Bergen op Zoom verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Bergen op Zoom.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Ravelijn advocaten
Branche
Mediation
KVK
20146520
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2002
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators