Ravelijn advocaten is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Bergen op Zoom.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ravelijn advocaten uit Bergen op Zoom op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Bergen op Zoom.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!