error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Raasveld & Bennis Scheidingsadviseurs of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van Monster laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Raasveld & Bennis Scheidingsadviseurs uit Monster op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Monster.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Monster.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Raasveld & Bennis Scheidingsadviseurs
Branche
Mediation
KVK
27259337
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
02-06-2003
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators