Raasveld & Bennis Scheidingsadviseurs is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Monster laat je jouw details achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Monster.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Raasveld & Bennis Scheidingsadviseurs uit Monster levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Monster.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.