Raad en Daad, Advies & Mediation BV is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Raad en Daad, Advies & Mediation BV uit Rotterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.