error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Raad en Daad, Advies & Mediation BV is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Raad en Daad, Advies & Mediation BV uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Rotterdam.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Raad en Daad, Advies & Mediation BV
  • Lichtenauerlaan 122, 3062ME, Rotterdam
  • 010-8009400
  • raad-daad.nl
Branche
Mediation
KVK
24394855
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-04-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators