Raad & Daad is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een conflict. Om goede offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van 's-Hertogenbosch laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks 's-Hertogenbosch.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Raad & Daad uit 's-Hertogenbosch levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.