Quester Coaching en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Zoelmond.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Quester Coaching en Mediation uit Zoelmond biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zoelmond.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Zoelmond.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!