PZ Support BV is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediators in de buurt van Deurne.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Deurne.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij PZ Support BV uit Deurne op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Deurne.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.