PW Praktijk Personeelswerk & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Oss.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? PW Praktijk Personeelswerk & Mediation uit Oss biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Oss.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Oss.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!