Psychomediation Praktijk Betrekkelijk is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Alkmaar.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Psychomediation Praktijk Betrekkelijk uit Alkmaar goed.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.