Psychologenpraktijk Ensis is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Voorburg laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Psychologenpraktijk Ensis uit Voorburg op de juiste plek.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Voorburg.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Voorburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!