error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Psychologenpraktijk Ensis is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Voorburg.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Psychologenpraktijk Ensis uit Voorburg verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Voorburg.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Voorburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Psychologenpraktijk Ensis
Branche
Mediation
KVK
61110566
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-07-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators