error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ProMediate is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Almelo.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? ProMediate uit Almelo levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Almelo.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Almelo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

ProMediate
Branche
Mediation
KVK
56695055
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-12-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators