ProMediate is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Almelo laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Almelo.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? ProMediate uit Almelo verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Almelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.