error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Project-J is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Project-J uit Rotterdam goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Rotterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Project-J
Branche
Mediation
KVK
69032688
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators