Ontdekken wat Project-J of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Rotterdam.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Project-J uit Rotterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.