Profito BV is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Gouda laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Gouda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Gouda.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Profito BV uit Gouda levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.