error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Profito BV is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict Om passende offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Gouda laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Profito BV uit Gouda op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Gouda.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Gouda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Profito BV
  • T Moordrechtse Tiendewg 2, 2809NC, Gouda
  • 06 53 81 16 59
  • profitobv.nl
Branche
Mediation
KVK
24363925
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators