Ontdekken wat PRIZMA training & Consultancy of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Zeist.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zeist.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij PRIZMA training & Consultancy uit Zeist goed.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zeist.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.