Prisma Praktijk voor Therapie & Coaching is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Utrecht laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Utrecht.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Prisma Praktijk voor Therapie & Coaching uit Utrecht verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.