Prins advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Nieuwegein.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Nieuwegein.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Prins advocatuur & Mediation uit Nieuwegein op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Nieuwegein.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.