error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Praktijk voor Mediation Oost-Brabant is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Eindhoven.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Praktijk voor Mediation Oost-Brabant uit Eindhoven op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Eindhoven.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Praktijk voor Mediation Oost-Brabant
Branche
Mediation
KVK
57401195
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators