error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Praktijk voor mediation Bax is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Joure.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Praktijk voor mediation Bax uit Joure biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Joure.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Joure.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Praktijk voor mediation Bax
Branche
Mediation
KVK
04077694
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators