Praktijk voor mediation Bax is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Joure laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Praktijk voor mediation Bax uit Joure verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Joure.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Joure.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!