Erachter komen wat Praktijk Moos of een andere mediator voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in Breda laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Praktijk Moos uit Breda verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Breda.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!