error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Praktijk Moos of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Breda.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Praktijk Moos uit Breda verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Breda.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Praktijk Moos
Branche
Mediation
KVK
60595337
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators