Postma & Wegener Advocaten en Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Brunssum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Brunssum.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Postma & Wegener Advocaten en Mediators uit Brunssum verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Brunssum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.