Postma Conflict Consultancy is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Hilversum laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Hilversum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Hilversum.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Postma Conflict Consultancy uit Hilversum op de juiste plek.