error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Portal Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Portal Mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Portal Mediation
Branche
Mediation
KVK
72597909
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators