Meer informatie over wat Portal Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Portal Mediation uit Amsterdam goed.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!