Erachter komen wat Poelmann Mediation & Coaching of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Doornenburg.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Doornenburg.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Poelmann Mediation & Coaching uit Doornenburg goed.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Doornenburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.