error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Poelmann Mediation & Coaching of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Doornenburg.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Poelmann Mediation & Coaching uit Doornenburg op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Doornenburg.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Doornenburg.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Poelmann Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
72077034
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators