error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat PMA Mediation Arnhem of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Arnhem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? PMA Mediation Arnhem uit Arnhem verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Arnhem.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Arnhem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

PMA Mediation Arnhem
Branche
Mediation
KVK
71485732
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-04-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators