PMA Mediation Arnhem is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Arnhem laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Arnhem.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? PMA Mediation Arnhem uit Arnhem levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Arnhem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.