Pisters Mediation Coaching & Hypnotherapie is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Linne.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Linne.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Pisters Mediation Coaching & Hypnotherapie uit Linne op de juiste plek.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Linne.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.