PipTalk Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? PipTalk Mediation uit Rotterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.