error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

PipTalk Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij PipTalk Mediation uit Rotterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Rotterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

PipTalk Mediation
Branche
Mediation
KVK
67052665
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-10-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators