Peter Buijze Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Eck en Wiel laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Eck en Wiel.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Peter Buijze Mediation uit Eck en Wiel op de juiste plek.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Eck en Wiel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.