Peppink & Partners is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Rijswijk laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Peppink & Partners uit Rijswijk op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Rijswijk.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Rijswijk.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!