error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Peppermediator.nl of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Apeldoorn.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Peppermediator.nl uit Apeldoorn levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Apeldoorn.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Apeldoorn.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Peppermediator.nl
Branche
Mediation
KVK
50529994
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators