Penco Rechtspraktijk is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Warnsveld laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Warnsveld.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Penco Rechtspraktijk uit Warnsveld op de juiste plek.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Warnsveld.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.