Pemmelaar Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Pemmelaar Mediation uit Amsterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.