error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Pemmelaar Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Pemmelaar Mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Pemmelaar Mediation
  • Edmond Halleylaan 51, 1086ZV, Amsterdam
  • 020 260 55 50
  • pemmelaar.nl
Branche
Mediation
KVK
54355710
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators