error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Peer Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Duiven laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Peer Mediation uit Duiven goed.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Duiven.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Duiven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Peer Mediation
Branche
Mediation
KVK
73043141
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators