Ontdekken wat Peer Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Duiven.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Duiven.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Peer Mediation uit Duiven levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Duiven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.