error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Pauze Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Heiloo laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Pauze Mediation uit Heiloo verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Heiloo.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Heiloo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Pauze Mediation
Branche
Mediation
KVK
63160811
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-04-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators