Ontdekken wat Paulus van Pauwvliet Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Oosterhout laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Paulus van Pauwvliet Mediation uit Oosterhout verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Oosterhout.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Oosterhout.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!