error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Paulus van Pauwvliet Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Oosterhout.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Paulus van Pauwvliet Mediation uit Oosterhout op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Oosterhout.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Oosterhout.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Paulus van Pauwvliet Mediation
Branche
Mediation
KVK
27355746
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators