Paulien Defoer Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Paulien Defoer Mediation uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!