error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Paulien Defoer Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Paulien Defoer Mediation uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Paulien Defoer Mediation
Branche
Mediation
KVK
58228896
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators