Weten wat Paula Boshouwers | MfN-registermediator of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Paula Boshouwers | MfN-registermediator uit Amsterdam goed.