Meer informatie over wat Patrizia Marcucci Overlegscheiding Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Breda.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Patrizia Marcucci Overlegscheiding Mediation & Coaching uit Breda goed.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Breda.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Breda.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!