error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Patrizia Marcucci Overlegscheiding Mediation & Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Breda.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Patrizia Marcucci Overlegscheiding Mediation & Coaching uit Breda op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Breda.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Patrizia Marcucci Overlegscheiding Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
17246388
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators