error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Partners in Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van Laren laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Partners in Mediation uit Laren biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Laren.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Laren.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Partners in Mediation
Branche
Mediation
KVK
32122686
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators