Meer informatie over wat Partner-mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Partner-mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.