PAR Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? PAR Mediation uit Rotterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.