error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

PAR Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? PAR Mediation uit Rotterdam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

PAR Mediation
Branche
Mediation
KVK
50136801
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-06-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators