Pachauer Mediation en Bemiddeling is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in Heerlen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Pachauer Mediation en Bemiddeling uit Heerlen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Heerlen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Heerlen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!