error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Overzigt of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Hardenberg.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Overzigt uit Hardenberg op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Hardenberg.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Hardenberg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Overzigt
  • De Schans 9a 26, 7773AA, Hardenberg
  • 06 10655496
  • overzigt.nl
Branche
Mediation
KVK
70866309
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators