Ouderschap na scheiding is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Ouderschap na scheiding uit 's-Gravenhage verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.