OST Mediation Weijers is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? OST Mediation Weijers uit Driebergen-Rijsenburg levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!