error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat OST Mediation Weijers of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij OST Mediation Weijers uit Driebergen-Rijsenburg goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Driebergen-Rijsenburg.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Driebergen-Rijsenburg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

OST Mediation Weijers
  • Doctor Schaepmanlaan 27, 3972ET, Driebergen-Rijsenburg
  • 06-51469198
  • ostmediation.nl
Branche
Mediation
KVK
61920398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators