Weten wat OPEN Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Breda laat je jouw details achter in het formulier.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Breda.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? OPEN Mediation uit Breda levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.