error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat OP-Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Harkstede.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij OP-Mediation uit Harkstede goed.

Diensten

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Harkstede.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Harkstede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

OP-Mediation
Branche
Mediation
KVK
68834985
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators