Weten wat OP-Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Harkstede laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Harkstede.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij OP-Mediation uit Harkstede op de juiste plek.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Harkstede.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.