Erachter komen wat Oostlander l Verhoeven Advocaten & Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Haarlem.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Haarlem.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Oostlander l Verhoeven Advocaten & Mediators uit Haarlem goed.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.