Erachter komen wat Oosterloo & Rouw Mediators of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Nieuw-Roden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Nieuw-Roden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Nieuw-Roden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Oosterloo & Rouw Mediators uit Nieuw-Roden levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.